We mogen met trots mededelen dat wij vanaf heden een geheel vernieuwde website hebben! Het was U wellicht al bekend dat Klussenbedrijf Lucassen een naamswijziging heeft ondergaan naar een wat meer overkoepelende naam namelijk: Allround Bouw & Timmerbedrijf Lucassen. Wij zijn uw partner in allround bouw- en/of timmerwerk voor zowel particulieren als bedrijven en ons bedrijf zit gevestigd in Winterswijk.

Op onze vernieuwde website kunt u ondermeer:

  • Projecten inzien via de pagina ‘Projecten
  • Direct contact opnemen via het formulier
  • Meer informatie vinden over onze werkzaamheden

De oude website, www.klussenbedrijflucassen.nl, is niet meer live en zal u blijven doorverwijzen naar onze nieuwe website. Wel kunt u ons voorlopig nog bereiken op zowel info@klussenbedrijflucassen.nl en op info@lucassenbouw.nl

Onze dank gaat uit naar Buunk ICT voor de realisatie!